2011. március 5., szombat

horgolt virág-csörgő

Van egy ismerősöm, akivel nagyon különleges a kapcsolatom. A kialakulása is érdekes volt, és a mai napig sokszor kapok Tőle nagy lelki ajándékokat. Közvetetten és közvetlenül is nagyon nagyban Neki köszönhetem, hogy sikerült Dorkát megszülni (VBAC témakörről itt bővebben olvashat, akit érdekel).

Ősszel született meg 4. gyermeke, háborítatlanul, szépen. Kis fehér cipőt szerettem volna kötni Neki, aztán ez elmaradt, többek között azért, mert azóta nem sikerült találkozni, másrészt pedig mivel rájöttem, hogy valószínűleg sokkal jobban köt, mint én :). Arra viszont emlékeztem, hogy horgolni nem tud (nos, ez is változott időközben, de sebaj), szóval e mellett a technika mellett döntöttem. Valami viszonylag hasznosat és viszonylag természeteset szerettem volna. Már rég terveztem, hogy egy csörgő-virágot gyártok, nosza, itt volt a remek alkalom.

szerintem nagyon helyes lett. Dorka legalábbis elég hamar lerohanta a cuccot.

Catania fonalból készült, rövidpálcákkal, szemre szaporítva-fogyasztva a szemeket. Gyapjúval tömtem, belsejébe kis csörgő került, ami egy tönkrement plüss csörgőkéből származott.
(Felhívás: ha valakinek vannak ilyen kincsei (kis csörgős plüssök, játékok), és csak kidobná, kérem, küldje el!!!!!!!!)



(A képeket is Verától kaptam, ez látszik is a minőségén.)

0 megjegyzés: