2011. augusztus 1., hétfő

mobiltok

Miután az utóbbi két mobilom elvesztettem/kimostam, szóval mobil nélkül maradtam, kaptam az én drága férjemtől egy hiperszuper érintőképernyős csodát. (azt most hagyjuk, hogy az utóbbi idők telefonfogyasztása után honnan jött neki ez az ötlete :). Szóval mivel én nem igazán vigyáztam eddig a telefonjaimra, karcolódtak is rendesen. De hát egy ilyen csodát nem lehet csak úgy bedobni a táskába, főleg nem a homokozócuccok, pelenkák és egyéb gyerekfelszerelések közé... így mobiltok után néztem.
Elég hamar rájöttem, hogy a boltokban fellelhető kínálat nem az én ízlésemnek/pénztárcámnak/ízlésemnek és pénztárcámnak való... így gondoltam, nosza, essünk enki valami sajátnak. AZ eredeti terv szerint egyszínű tokra rózsa vagy egyéb horgolt virág került volna, de aztán megláttam a MÜLLERben az alábbi fonalat, és beleszerettem a színeibe.
Sajnos a kisebbik utód egy laza mozdulattal letépte és valahová elkavarta a papírját, így a pontos adatokkal a fonalról nem rendelkezem, de 4-es tűvel horgoltam, csupa rövidpálcával (lényegében amigurumi :).



0 megjegyzés: