2011. október 6., csütörtök

Tündérszárny

Már vártam, mikor következik el Borónál a hercegnős-tündéres korszak. Vettem neki turkálóban egy rózsszín habcsókszoknyát, de annyira nem hozta lázba, mint vártam.
Aztán egy kis barátnál meglátott egy csillogós pillangószárnyat. Egész idő ílítt abban rohangált fel-alá, majd óriásbőgés kíséretében hagytuk végül ott a csodás darabot. Gondoltam, reggelre csinálok Neki egy szárnyat. A hatás tündéri volt: kijött, és csak nézte a székén függő rózsaszín csodát, teljesen meglepetten, nagyon édes volt. Azóta rendszeresen összevesznek rajta a lányok, így kissé meg s tépázódott sajnos, úgyhogy valami strapabíróbb verziót is ki kell dolgozni majd... :)

A felhasznált anyagok és technikák elég korlátozottak voltak, lévén, hogy éjjel 11kor álltam neki, és reggelre kész kellett lennie. A drótvázat tisztítóban kapott fémvállfák alkotják, amit szonyat nehéz volt hajlítani, vágni pedig lehetetlen, így nem lett tökéletes. A bevonat egy régi, enyhén szólva kopottas rózsaszín harisnyám (úristen, ezt valaha felvettem???), és volt itthon rózsaszín viszonylag széles gumiszalagom, ebből lett a pántja. Mivel gumi, könnyen fel tudja venni egy 3-4 éves pillangó is :) (a másfél évesnek segíteni kell :D)
Szóval van mit javítani a dolgon, és ki lehetne csinosítani mindenféle csillámokkal, de ötletnek talán nem rossz így sem.

Fotó csak Dorkával készült...





a neten általam fellelt tündér/pillangószárny tutorialok: 

0 megjegyzés: