2012. május 18., péntek

Esküvő - avagy turkálótunning

A cím első része: egy nagyon kedves Baráti (sőt rokoni!:) pár esküvőjére voltunk hivatalosak. A szertartásról lekéstünk, az ifjú pár csodaszép és nagyon helyes volt, a bulin végre táncoltunk egy jót. Szuper volt!

A cím második része: az úgy kezdődött, hogy turkáltam a lányoknak két véletlenül ugyanolyan színű, hasonló stílusú ruhát arra, hogy otthon hercegnőset játszhassanak benne. Aztán jött a meghívás, és a hercegnőruhák vonultak a szekrénybe megőrződni a nagy napra :) (Boró nem viselte annyira jól a dolgot).
Boróén elég csúnyácska, kopott strasszos klipszek volt a szalagon, és a pántokon, ezeket egy harapófogóval lenyisszantottam, a szalagot lecseréltem egy készen kapható lilás organza szalagra, és mindkét lány ruhájára csináltam egy rózsás-zöld szalagos díszt szaténrózsából, szatén- és organzaszalagból, mert tudtam, hogy az ifjú pár is zöldes színekben nyomul majd. Kaptak a hajukba is zöld organza szalagot, és a karjukra pici szaténrózsával díszitettet, szerintem csodaszépek voltak, Boró odavolt a királylányruháért. (A menyasszony amúgy még gyönyörűbb volt, elképesztően szép ruhája volt, Boró folyton odaszaladt simogatni egész este.)

/a szalagok, rózsák forrása a Cservenák bolt volt, életveszélyes hely, milló szalaggal, anyaggal, kiegészítővel/

Az ifjú pár a csodaszép ruhákban:





A lányok: 



A hajszalag: 




Csodásan éreztük magunkat, köszönjük és sok boldogságot!

0 megjegyzés: