2013. április 2., kedd

Csokinyalóka Bálint-napra

Ritkán bírok mostanában eljutni oda, hogy fel is tegyek képeket, pedig alkotások készülnek a lehetőségekhez mérten, sőt, a lányok is egyre aktívabban részt vesznek benne. Nem tudom, hogy más hogy oldja meg, hogy munka mellett ut ideje alkotgatni, nekem még eléggé döcög a dolog...

Ezek például Bálint-napra készültek. Nem, nem vagyok híve a vegyünk-sok-fölösleges-drága-cuccot megmozdulásoknak az ilyen ünnepek kapcsán, viszont azt gondolom, hogy adni, meglepetést okozni bármilyen alkalommal nagyon jó dolog, legyen az akár egy nem ősmagyar gyökerű ünnep, a gesztus, és a másikra gondolás a lényeg, nem az apropó.
A csokinyalóka készítő szettet a Tchibo boltban szereztem be (családi kasszánk nagy ellensége a hely:), a mikulásról megmaradt mindenféle csokik alakultak át, mondjuk úgy, aktualizálták magukat :). mondjuk legközelebb a sárgabarackos-kekszeset kihagyom, attól kicsit khm, rusztikus lett a dolog... A lányok, mondanom sem kell, lelkesen segítkeztek, ellenőriztek, mintát vettek, ellenőriztek, és még egy kicsit ellenőriztek. a végeredményt celofánba csomagoltuk, kis szaténszalaggal díszítettük. Másnap örültek a barátok, kollégák (remélem:)








Tadám!


becsomagolva

0 megjegyzés: